Green Fields Rundvlees

Greenfields runderen leven in Ierland en worden voornamelijk gevoerd met gras. Qua dierenwelzijn komt Greenfields in de buurt komt van scharrelrundvlees. De runderen mogen de wei in. ’s Winters leven ze in comfortabele ruimtes. Het verschil met scharrel is dat de Greenfieldsrunderen wel gecastreerd mogen worden, de scharrelrunderen niet.

Albert Heijn volgt het vlees van de boerderij tot de winkel. De boerderijen worden bezocht en het vlees wordt gecontroleerd op strenge normen. Zo is de herkomst van AH Greenfields vlees altijd gegarandeerd.

Naast de wettelijke kwaliteitseisen stelt AH aan Greenfieldsvlees extra eisen. Men werkt met zogenaamde 'Quality Assurance Schemes'. Hiermee wordt de kwaliteit gecontroleerd op de boerderij, bij de verwerkingsbedrijven, tijdens de distributie en in de winkel. Het vlees wordt onder de strengste voedselveiligheidsvoorschriften geproduceerd en is geheel traceerbaar van geboorte tot uiteindelijke verpakking.

De Greenfieldsproducten van Albert Heijn vallen onder de merk AH puur&eerlijk.

Zoek naar Green Fields Rundvlees verkooppunten en merken.
zoek in de gids:
zoek